Pár Slov o BYLINNÉ MASÁŽI RAINDROP

Pár Slov o BYLINNÉ MASÁŽI RAINDROP (DEŠŤOVÁ KAPKA), která je velice přínosná pro naše tělo v období nachlazení, chřipek a jako prevence před nemocí a možnost vyživit a posílit tělo.

Jak tato masáž na hodinu a půl probíhá? Nejdříve si řekneme pár slov, já vysvětlím, jak to bude probíhat, odložíte si a zvolíte jestli chcete pustit jemnou hudbu nebo ticho. Jako první si lehnete na záda, chvíli hraji na hudební nástroje a vy máte možnost vypnout a naladit se na opečování vašeho těla. Během první půl hodinky vmazávám kvalitní čisté esenciální oleje do vašich plosek nohou (do bodů páteře, říká se tomu Vita Flex body). Je to velmi jemné a příjemné. Postupně používám esenciální oleje – oregano, tymián, bazalka, cypriš, libavka, majoránka, máta. Vše od firmy Young Living. Po té na další hodinku se obrátíte na bříško, nanesu na vaše záda nosný olej. A postupně kapu stejné esenciální oleje na vaši páteř. Vždy kapky jemně roztírám po páteři, velmi jemnými tahy, tak aby esence vyživily celou vaší páteř. A také přidávám různé tahy, kdy se zaměřuji na svaly celé oblasti zad. Plus se ke konci přidává směs AromaSiez, která ještě více uvolní svaly a Valor jako směs na podporu odvahy.

Na závěr, jelikož se jako poslední esenciální olej dává máta peprná se přiloží na záda horký mokrý ručník, na to ještě přiložím suchý ručník a přikryji Vás dekou. Je to skvělé, že se esenciální oleje dostanou ještě více do hloubky a vy máte možnost nechat vše doznít. Přitom hraji jemně na zvonkohru.

A na úplném konci ručníky sundám, promasíruji Vás ještě masážním olejem. Poté jemně osuším a vy až jste připravení se můžete pomalu zvedat. Pro mne je tato technika skvělá, jako možnost vyživení našeho těla, během 90 minut dostanete do těla kolem 40ti kapek esenciálních olejů, což je velmi silné. Vždy ráda využívám tuto možnost, jako klient když se cítím přetížená, unavená a že na mne něco leze. A velmi mi to pomůže.

Zaujalo Vás to? Máte nějaké otázky? Napište mi.

Více informací o účincích této techniky najdete zde: http://ww.sunmarai.cz/masaze/

Můžete se i podívat na video: https://www.youtube.com/watch?v=kJJCiN9DhZw&t=3s

A objednat se můžete přes kalendář: https://calendly.com/veronika-masaze

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *